Урок № 34 Сучасні вироби з листкового тіста (31.03)
13:34 29.03.2022
Урок № 34 Сучасні вироби з листкового тіста (31.03)
13:34 29.03.2022
Асортимент і приготування посипок
11:02 09.02.2022
Приготування дзеркальної глазурі
Переглянути відео і записати технологічну схему приготування дзеркальної глазурі11:36 24.11.2021
Урок № 7 Правила розморожування плодів і ягід
Опрацювати матеріал, записати конспект і виконати завдання за посиланням і записати назву ягоди https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3a2ce9352dcb11:06 19.10.2021
Урок № 6 Правила заморожування плодів і ягід
Опрацювати матеріал, записати конспект основних понять.10:45 19.10.2021