A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Санітарія і гігієна

Дата: від до Скинути

Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів. Урок № 7 Тема урока: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.

Підручник: Васюкова Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів: автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996.

18:39 20.11.2021

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Урок № 5 Тема урока: Умови та терміни зберігання, реалізації.

Підручник: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”, - 262 с. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

18:23 06.11.2021

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Урок № 4 Тема урока: Гігієнічні вимоги для реалізації готової продукції

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”, - 262 с.; Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

20:49 26.10.2021

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Урок № 3 Тема урока: Умови та терміни зберігання, реалізації готової продукції.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

17:29 24.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора