Урок 9,10 Сервірування столу(04.11.22)
Домашне завдання18:15 04.11.2022
Урок 9,10 Сервірування столу(04.11.22)
Домашне завдання18:15 04.11.2022
Урок 8. Підбір столового посуду ( 22.10.22)
17:54 23.10.2022
Урок 7. Класифікація столового посуду (14.10.22)
11:56 15.10.2022
Урок 6. Сучасний посуд і інвентар (07.10.22)
Переглянути матеріал, записати основні тенденції при виборі посуду для кафе і ресторанів Професійний посуд13:13 07.10.2022
Урок 5 Складання меню (30.09.22)
Опрацювати презентацію, записати види, порядок складання меню Меню18:19 02.10.2022
18:11 26.09.2022
Урок 3 Характеристика типів закладів ресторанного господарства (16.09)
Опрацювати Презентацію, записати основні поняття і типи слайд 12-23. Виконати Тест до 20.09.22 до 18.0012:38 16.09.2022
Урок 2 Організація робочих місць для приготування страв (09.09)
Опрацювати Презентацію записати слайди 7-11 підготуватися до опитування19:13 12.09.2022
Урок 1 Кваліфікаційна характеристика кухаря 4 розряду (02.09)
Переглянути матеріал за посиланням https://www.borovik.com/index_i.php?Gins=dmnw&lang_i=1 записати вимоги до кухаря 4 розряду19:07 12.09.2022