A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великоновосілківський професійний ліцей

Організація виробництва та обслуговування

Дата: від до Скинути

Урок№ 19

Тема: Організація робочого місця, підбір інструментів, інвентарю, посуду, устаткування для приготування виробів з прісного тіста.

11:10 17.11.2020

Урок№18

Тема: Організація робочих місць, підбір інструменту, інвентарю, посуду, устаткування для приготування та відпуску страв з овочів.

10:54 17.11.2020

Урок№ 17

Тема: Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з яєць.

10:14 10.11.2020

Урок№16

Тема: Організація робочих місць  для приготування та відпуску страв з круп, бобових і макаронних виробів.

10:07 10.11.2020

Урок№ 15

Тема: Характеристика супового та соусного відділення гарячого цеху.

14:09 26.10.2020

Урок№ 14

Тема:Організація роботи гарячого цеху. Інструмент, інвентар, посуд і устаткування гарячого цеху.

14:06 26.10.2020

Урок № 12; 13

№ 12 Організація роботи м'ясного цеху.      Обробка субпродуктів, птиці.

12:02 21.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора