09:35 16.03.2022
Організація виробництва та обслуговування
Опрацювати теоретичний матеріал;
Урок № 22 Поняття про втрати під час зберігання продуктів ( 14.03.2022 )
Опрацювати теоретичний матеріал;14:44 11.03.2022
Урок № 21 Організація складського господарства.
Опрацювати конспект09:24 01.03.2022
Урок № 20 Значення постачання сировини та його джерела. (28.02.2022)
Опрацювати конспект09:24 01.03.2022
Урок № 18 Характеристика відділення для обробки яєць, устаткування.
Опрацювати теоретичний матеріал;09:04 09.02.2022
Урок № 16 Відділення для випікання: організація робочих місць.
Опрацювати теоретичний матеріал, створити опорний конспект.15:30 02.02.2022
Урок № 17 Характеристика обладнання, інвентарю, посуду у відділенні для випікання.
Опрацювати теоретичний матеріал, створити опорний конспект.15:30 02.02.2022
1. Опрацювати теоретичний матеріал, створити опорний конспект.
10:17 02.02.2022
уРОК № 14 Відділення для виготовлення помадки, сиропу. Організація робочих місць.
1. Ознайомитись з теоретичним матеріалом, створити опорний конспект;09:14 31.01.2022
Урок № 7 Структура кондитерського цеху
Опрацювати теоретичний матеріал, створити опорний конспект, дати відповіді на питання.10:10 29.11.2021