A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Організація виробництва та обслуговування

Дата: від до Скинути

Урок№6

Тема:Організація роботи в цеху для миття посуду

12:34 16.11.2020

Урок№5

Тема: Загальні вимоги до організації виробництва.

12:32 16.11.2020

Урок №4

Тема:Основи оперативного планування роботи закладу ресторанного господарства, значення та види меню.

13:11 02.11.2020

Урок№3

Тема: Загальна характеристика закладів ресторанного господарства. Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.

09:14 02.11.2020

Урок№1,2

Тема: Кваліфікаційна характеристика професії  — основа присвоєння та визначення розряду працівників.

08:42 26.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора