A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Хараман Поліна Іллівна

Дата: від до Скинути

Урок№16

Тема:Порядок запису страв в меню

09:32 19.11.2020

Урок№15

Тема: Види меню. Концепція технологічного стандарту класифікації меню

11:14 17.11.2020

Урок№14

Тема:Вимоги при складанні меню

12:48 16.11.2020

Урок№13

Тема: Порядок розробки плану-меню.

12:45 16.11.2020

Урок№12

Тема:Оперативне планування роботи виробництва, його сутність.

11:59 02.11.2020

Урок№11

Тема: Основи меню. Значення правильного та чіткого оформлення меню. Порядок запису страв в меню

11:57 02.11.2020

Урок№10

Тема: Організація роботи ресторанів, кафе, буфетів, барів, роздавалень на підприємствах харчування. Інвентар. Обладнання.

11:45 02.11.2020

Урок№ 9

ТЕМА: Вимоги до розміщення устаткування та оформлення залів, підготовка приміщень до обслуговування відвідувачів.

13:00 26.10.2020

Урок№8

Тема: Організація робочого місця, підбір інструмента, інвентарю, посуду, устаткування для приготування різних видів тіста та виробів з них.

12:56 26.10.2020

Урок№ 7

ТЕМА: Організація робочого місця, підбір інструмента, інвентарю, посуду для приготування та відпуску солодких страв і напоїв.

12:32 26.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора