Урок № 22 Вимоги до столового посуду.
Вимоги до столового посуду.09:12 13.12.2021
Урок № 22 Вимоги до столового посуду.
Вимоги до столового посуду.09:12 13.12.2021
Урок № 22 Вимоги до столового посуду.
Вимоги до столового посуду.09:12 13.12.2021
Урок № 22 Вимоги до столового посуду.
Вимоги до столового посуду.09:12 13.12.2021
Урок № 21 Характеристика, призначення та види столового посуду.
Опрацювати теоретичний матеріал09:08 13.12.2021
Урок № 20 Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.
10:18 29.11.2021
10:54 22.11.2021
09:39 18.11.2021
Урок № 17 Організація робочих місць для приготування та відпуску страв з яєць.
Опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект12:09 09.11.2021
12:28 29.10.2021
Урок № 15 Характеристика супового та соусного відділення гарячого цеху.
1. Створити опорний конспект, дати відповіді на питання.10:05 28.10.2021