Урок№ 26 Організація роботи роздавальні.
Опрацювати теоретичний матеріал,11:40 30.11.2021
Урок№ 26 Організація роботи роздавальні.
Опрацювати теоретичний матеріал,11:40 30.11.2021
Урок № 25 Вимоги до розташування устаткування та оформлення залів.
Опрацювати теоретичний матеріал,11:37 30.11.2021
Урок № 23 Характеристика приміщень для відвідувачів.
Опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект12:05 22.11.2021
Урок № 24 Склад торгівельних приміщень, їх розміщення.
Вивчити теоретичний матеріал, опрацювати та створити опорний конспект12:05 22.11.2021
Урок № 22 Вимоги до столового посуду.
Опрацювати теоретичний матеріал, створити конспект07:39 22.11.2021
Урок № 21 Характеристика, призначення та види столового посуду.
Опрацювати матеріал, створити конспект07:36 22.11.2021
Урок № 21 Характеристика, призначення та види столового посуду.
Опрацювати матеріал, створити конспект07:36 22.11.2021
Урок №20 Види матеріалів, з яких виготовляється столовий посуд.
Ознайомитись з теоретичним матеріалом07:33 22.11.2021
13:13 18.11.2021
13:13 18.11.2021