A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Організація підприємства та обслуговування

Дата: від до Скинути

Урок№8

Тема:Загальні вимоги до виробничих цехів та організації робочих місць.

08:46 19.11.2020

Урок№7

Тема: Організація роботи овочевого цеху. Підбір інструменту, інвентарю, устаткування, посуду.

12:42 16.11.2020

Урок№6

Тема: Поєднання виробничих та торговельних функцій й організація споживання їжі, як основна особливість підприємств харчування.

12:40 16.11.2020

Урок№5

Тема: Загальна характеристика типів підприємств.

12:37 16.11.2020

Урок№4

Тема: Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.

11:36 02.11.2020

Урок№3

Тема: Кваліфікаційна характеристика кондитера третього розряду, ознайомлення з кваліфікаційними характеристиками суміжних професій.

11:34 02.11.2020

Урок№2

Тема: Основні положення, порядок підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників

11:32 02.11.2020

Урок№1

Тема: Ознайомлення з кваліфікаційною характеристикою професійних працівників.

11:28 02.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора