Облік, калькуляція та звітність
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 72-76).
14:46 28.11.2021
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.
18:49 20.11.2021
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 5 Тема: Порядок визначення процентних величин.
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 136-137).15:36 14.11.2021
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 4 Тема: Поняття про процентні величини.
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 136).18:38 06.11.2021
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 3 Тема: Вимоги до господарського обліку
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.(стор. 9).21:03 26.10.2021
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 2 Тема: Завдання господарського обліку
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 9-14).20:27 22.10.2021
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 1
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.12:35 19.10.2021
Урок 2. Види господарського обліку.
Опрацювати сторінки 7-13. Опорний конспект Лекцій10:54 13.01.2021
Урок 1. Поняття про господарський облік.
Перглянути презентацію Презентація "Господарський облік" , законспектувати, вивчити. Виконати тест за посиланням https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=594283717:33 08.01.2021