Урок 12. Підсумкове заняття (22.12.22)
Пройти тестування за покликанням Підсумковий тест12:18 22.12.2022
Урок 12. Підсумкове заняття (22.12.22)
Пройти тестування за покликанням Підсумковий тест12:18 22.12.2022
Урок 11. Розрахунок маси продуктів на 1 порцію(15.12.22)
Домашне завдання10:12 15.12.2022
Урок 8. Практична робота 1. Порядок розрахунку націнки та продажної ціни (24.11.22)
Домашне завдання09:38 24.11.2022
Урок 7. Складання калькуляційних карток (17.11.22)
Домашне завдання:21:53 17.11.2022
Урок 6. Поняття про ціни, види. Порядок розрахунку націнки (10.11.22)
Домашнє завдання:18:16 09.11.2022
Урок 5. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій (03.11.22)
Домашне завдання20:46 02.11.2022
Урок 3. Збірник рецептур, класифікація (20.10.22)
Опрацювати тему, скласти опорний конспект, розробити технологічну картку складний гарнір з овочів08:56 20.10.2022