Тема уроку 7: Структура кондитерського цеху.
Дата: 26.11.2022 23:24
Кількість переглядів: 59
ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.
ЗПК 9: Організація виробництва кондитерського цеху (12 годин).
Тема уроку 7: Структура кондитерського цеху.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw стор 102-186
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com