A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 7: Структура кондитерського цеху.

Дата: 26.11.2022 23:24
Кількість переглядів: 59

ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.

ЗПК 9: Організація виробництва кондитерського цеху (12 годин).

Тема уроку 7: Структура кондитерського цеху.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw   стор 102-186

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора