A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 20: Порцеляновий і фаянсовий посуд, призначення, характеристика.

Дата: 26.11.2022 22:48
Кількість переглядів: 57

ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.

Тема уроку 20: Порцеляновий і фаянсовий посуд, призначення, характеристика.

Підручники: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства" 

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)

Теоретичний матеріал: Види матеріалів з яких виготовляється столовий посуд.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора