Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 05.09.2022 року по 09.09.2022 року
Дата: 12.09.2022 22:15
Кількість переглядів: 73
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 08.09.2022 р. |
6. |
13:15-14:00 |
ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ ВИРОБНИЦТВА
Литвиненко Т.Г. |
Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв. |
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |