A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 05.09.2022 року по 09.09.2022 року

Дата: 12.09.2022 22:15
Кількість переглядів: 73

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

08.09.2022 р.

6.

13:15-14:00

ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ ВИРОБНИЦТВА

 

Литвиненко Т.Г.

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.

Тема уроку 1: Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв.

Підручник:

Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3295/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора