A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 12.09.2022 року по 16.09.2022 року

Дата: 12.09.2022 21:22
Кількість переглядів: 75

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ПОНЕДІЛОК

12.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 7: Асортимент і класифікація тортів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

 

https://studfile.net/preview/9647952/page:17/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ВІВТОРОК

13.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 8: Приготування тортів з різних видів тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 9: Порядок нанесення на торти оздоблення та прикрас.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

СЕРЕДА

14.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 10: Поєднання напівфабрикатів для оздоблення.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ЧЕТВЕР

15.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 11: Умови і терміни зберігання тортів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 12: Лабораторно-практична робота «Сучасне оздоблення тортів».

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора