Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 12.09.2022 року по 16.09.2022 року
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ПОНЕДІЛОК 12.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 7: Асортимент і класифікація тортів. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
ВІВТОРОК 13.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 8: Приготування тортів з різних видів тіста. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
2. |
9:25-10:10 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 9: Порядок нанесення на торти оздоблення та прикрас. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
|
СЕРЕДА 14.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 10: Поєднання напівфабрикатів для оздоблення. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
ЧЕТВЕР 15.09.2022 р. |
1. |
8:30-9:15 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 11: Умови і терміни зберігання тортів. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|
2. |
9:25-10:10 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
КНД-3.5.2 Приготування простих нарізних і поштучних тортів з різних видів тіста. Тема уроку 12: Лабораторно-практична робота «Сучасне оздоблення тортів». |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|