Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів, вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Дата: 23.01.2023 21:14
Кількість переглядів: 105
П’ЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.
Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).
Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів, вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com