A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів, вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Дата: 23.01.2023 21:14
Кількість переглядів: 105

П’ЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.

Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).

Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів, вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.  

 

Навчальний матеріал: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора