A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 05.09.2022 року по 09.09.2022 року

Дата: 12.09.2022 20:57
Кількість переглядів: 74

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ПОНЕДІЛОК

05.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 1: Значення простих і нарізаних поштучних тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ВІВТОРОК

06.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 2: Асортимент і класифікація тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 3: Технологія приготування простих нарізних тістечок з різних видів тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

СЕРЕДА

07.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 4: Технологія приготування поштучних тістечок з різних видів тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

ЧЕТВЕР

08.09.2022 р.

1.

8:30-9:15

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 5: Вимоги до якості тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

2.

9:25-10:10

ТПБКВ

 

Литвиненко Т.Г.

КНД-3.5.1 Приготування простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Тема уроку 6: Термін і умови зберігання готових виробів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора