A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 67: Недоліки під час випікання виробів з дріжджового тіста.

Дата: 10.01.2023 20:50
Кількість переглядів: 48

П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.

Тема уроку 67: Недоліки під час випікання виробів з дріжджового тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Інформаційний матеріал:

https://uk.baker-group.net/raw-materials-and-semi-finished-products/semi-finished-goods/cutting-and-baking-dough.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора