A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 66: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: Коровай.

Дата: 10.01.2023 20:47
Кількість переглядів: 52

П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.

Тема уроку 66: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: Коровай.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

Інформаційний матеріал: Технологія приготування виробів з тіста опарним способом: Коровай.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора