Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року.
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 20.10.2022 р. |
3. |
10:20-11:05 |
ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ ВИРОБНИЦТВА
Литвиненко Т.Г. |
Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників. |
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |