A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року.

Дата: 19.10.2022 20:36
Кількість переглядів: 64

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

20.10.2022 р.

3.

10:20-11:05

ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ ВИРОБНИЦТВА

 

Литвиненко Т.Г.

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.

 

Тема уроку 3: Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Підручник:

Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

 

https://vpl.org.ua/news/18-48-12-16-03-2020/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора