A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Механічна кулінарна обробка м’яса, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів. Тема уроку: Ознайомлення з м’ясним цехом: устаткування м’ясного цеху

Дата: 26.10.2021 20:32
Кількість переглядів: 173

Переглянути і опрацювати навчальний матеріал:

http://infotour.in.ua/radchenko5-5.htm ,

https://naurok.com.ua/tema-uroku-oznayomlennya-z-m-yasnim-cehom-ustatkuvannya-m-yasnogo-cehu-instrument-inventar-posud-instruktazh-za-zmistom-zanyat-organizaci-robochogo-miscya-bezpeki-praci-mehanichn-190008.html

Законспектувати основні поняття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора