A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 2 Тема: Завдання господарського обліку

Дата: 22.10.2021 20:27
Кількість переглядів: 109

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 9-14).

Переглянути навчальний матеріал:

https://naurok.com.ua/prezentaciya-dlya-predmeta-buhgalterskiy-oblik-na-temu-predmet-ob-ekt-i-metodi-buhgalterskogo-obliku-240541.html

Вивчити матеріал та законспектувати головні терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора