A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 1 Тема урока: ЗПК 12.1. Основи гігієни та санітарії на виробництві

Дата: 22.10.2021 20:22
Кількість переглядів: 160

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 32).

 

Переглянути і опрацювати навчальне відео :

https://www.youtube.com/watch?v=HvR2J6oQM-U

Вивчити матеріал та законспектувати головні терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора