A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Харчові отруєння та їх профілактика. Урок № 9 Тема урока: Харчові отруєння мікробного походження

Дата: 22.10.2021 20:11
Кількість переглядів: 179

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 104).

Переглянути і опрацювати навчальне відео:

https://www.youtube.com/watch?v=HvR2J6oQM-U

https://diagnoz.in.ua/shlunok/intoksikaciya/harchovi-otryiennia-mikrobnogo-pohodjennia-bakterii-sho-viklikaut-intoksikaciu/

Вивчити матеріал та законспектувати головні терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора