A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 11: Комора добового зберігання продуктів, її устаткування, інвентар.

Дата: 11.01.2023 20:01
Кількість переглядів: 167

П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.

Тема уроку 11: Комора добового зберігання продуктів, її устаткування, інвентар.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

Інформаційний матеріал:

https://vuzlit.com/2219680/konditerskiy

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора