Тема 11: Комора добового зберігання продуктів, її устаткування, інвентар.
Дата: 11.01.2023 20:01
Кількість переглядів: 167
П’ЯТНИЦЯ, 13.01.2023 р.
Тема уроку 11: Комора добового зберігання продуктів, її устаткування, інвентар.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал:
https://vuzlit.com/2219680/konditerskiy
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com