A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 8: Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.

Дата: 19.11.2022 20:00
Кількість переглядів: 70

ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.

Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7годин).

Тема уроку 8: Гігієнічна оцінка якості риби та рибних продуктів, морепродуктів.

Теоретичний матеріал: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/43_39.pdf  стор. 104 – 107.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора