A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 32,33 Варені, припущені і тушковані страви з птиці і кролика (19.12.22)

Дата: 19.12.2022 19:57
Кількість переглядів: 45

Домашне завдання

1. Опрацювати тему за покликанням Варені й припущені страви з птиціТушковані страви з птиці та кролика

2. Записати конспект

3. Відповісти на контрольні запитання і надіслати у телеграм

1. Чому для тушкування використовують дорослу птицю?

2. Яких ознак набуває м’ясо під чс тушкування?

3. Який гарнір подають до страви «Курчата з яблуками в сметані»?

4. Як приготувати галушки для страви «Кури тушковані з галушками»?

5. Як підготувати качку для страви «Качка тушкована з вишнями»?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора