A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 18: Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види.

Дата: 19.11.2022 19:57
Кількість переглядів: 51

П’ЯТНИЦЯ, 25.11.2022 р.

Тема 3: Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (7 годин).

Тема уроку 18: Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)

Теоретичний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/8ac4460949ed0d3b8008fd0b1ecc5486.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора