A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 24. Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.

Дата: 25.02.2022 19:48
Кількість переглядів: 67

Тема 9. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок 24. Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 262).

Перехід на ZOOMІндифікатор 6937542864, Код 01011990

Домашнє завдання: Переглянути навчальний матеріал. Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-teplovoy-obrabotke.html

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора