A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів. Тема уроку: Види панірувань та їх призначення. Освоєння прийомів формування та панірування напівфабрикатів з риби

Дата: 22.10.2021 19:47
Кількість переглядів: 187

Переглянути і опрацювати навчальне відео:

https://vseznayko.com/kulinariya/shho-take-paniruvannya-i-yak-pravilno-vikoristovuvati-perekonajsya-shho-ti-ce-znav/

https://www.youtube.com/watch?v=BonRZ4dXhvA

Надіслати на електронну адресу відео-звіти проведеної відповідної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора