A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Майстер-клас "Професійний старт"

Дата: 19.09.2019 19:46
Кількість переглядів: 290

Мотиви, що спонукають людину вибирати ту чи іншу професію, можуть бути різними. Інколи фах вибирають тому, що він престижний, модний чи назва звучить красиво.

Частіше визначальним фактором у виборі професії є батьки. Іноді – приклад друзів, як часто говорять самі випускники «за компанію». Але це хибна думка, вона може призвести до того, що робота ніколи не стане улюбленою, а на робочому місці людина почуватиметься дискомфортно.

А якщо підрахувати, що в середньому людина проводить на робочому місці 40 годин на тиждень, тобто на роботі ми проводимо, як мінімум, третину свого життя. І від того, наскільки ця третина нас задовольняє, залежить багато: дім, побут, дозвілля.

19 вересня здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею разом зі своїми наставниками взяли участь у Ярмарку професій, який був організований Великоновосілківським центром зайнятості населення на базі Великоновосілківської ЗОШ №2.

Ліцеїсти які навчаються професії «Кухар. Кондитер» провели майстер-клас зі складного нарізування овочів та фруктів, розповіли про тонкощі своєї професії та запросили в гості до нашого навчального закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора