A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 68: Вимоги до якості, умови зберігання виробів з дріжджового тіста.

Дата: 11.01.2023 19:38
Кількість переглядів: 49

СЕРЕДА, 18.01.2023 р.

Тема уроку 68: Вимоги до якості, умови зберігання виробів з дріжджового тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://dovidkam.com/porady/pravilne-zber-gannya-dr-zhdzhovogo-t-sta.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора