A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 22. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.

Дата: 03.02.2022 19:38
Кількість переглядів: 86

ЧЕТВЕРГ, 10.02.2022 року.

Тема 8. Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.

Урок № 22. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

Вивчити навчальний матеріал http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/25863/1/%D0%9B%D0%B5%D0%BA_7_%D0%A8%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%8C.pdf (стор. 2 - 7).

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

Відповісти на тестові питання до 09.02.2022 року 23:00 год.

Код доступу 2117186

Посилання join.naurok.ua або https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2117186

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора