A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Уроки № 15, 16.

Дата: 01.02.2022 19:18
Кількість переглядів: 106

Урок № 15. ЗПК 12.7.  Тема: Санітарні вимоги до приготування кондитерських, кремових виробів.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 185).

Завдання: Опрацювати матеріал і законспектувати головні терміни. Відповісти на контрольні питання (стор. 228).

 

Урок № 16. ЗПК 12.7.  Тема: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 225).

Тема: “Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників”.

Завдання: Опрацювати матеріал і законспектувати головні терміни. Відповісти на контрольні питання (стор. 228).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора