A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 1. Ознайомлення із змістом збірника рецептур.

Дата: 30.04.2022 19:01
Кількість переглядів: 58

П’ЯТНИЦЯ, 06.05.2022 р.

 

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 1. Ознайомлення із змістом збірника рецептур.

 

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view

стор.265.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора