A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 8: Збірник рецептур борошняних кондитерських  і булочних виробів: зміст, порядок, використання.

Дата: 10.04.2022 19:00
Кількість переглядів: 85

П’ЯТНИЦЯ, 29.04.2022 р.

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Урок 7: Збірник рецептур борошняних кондитерських  і булочних виробів: зміст, порядок, використання.

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view

стор. 81.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора