Урок 8: Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів: зміст, порядок, використання.
Дата: 10.04.2022 19:00
Кількість переглядів: 85
П’ЯТНИЦЯ, 29.04.2022 р.
ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.
Урок 7: Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів: зміст, порядок, використання.
Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.
Відповісти на питання.
https://drive.google.com/file/d/1rnfV9nL7ThcxY28LB_GoBy8JBU1ZVSCn/view
стор. 81.