A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Великоновосілківський професійний ліцей вітає всіх причетних з Днем волонтера.

Дата: 05.12.2022 19:00
Кількість переглядів: 74

Великоновосілківський професійний ліцей вітає всіх причетних з Днем волонтера. Цей день – особливий для багатьох країн, адже саме сьогодні вітають усіх тих, хто не шкодує своїх сил і часу задля того, щоб змінити цей світ на краще, допомогти тим, хто цього найбільше потребує, тих, хто безкорисно дбає про сьогодення й майбутнє людства.

Це – чудова нагода не лише привітати прекрасних, дуже мужніх і чуйних людей, але й висловити їм щиру подяку та запевнити в глибокій повазі, на яку вони заслуговують. Однак на сьогодні в Україні саме поняття «волонтерства» набуло особливого змісту від початку війни у 2014 році волонтери й волонтерки з усієї нашої країни роблять дуже багато для того, щоб підтримати воїнів і допомогти тим, хто постраждав від збройної агресії ворога. Ще помітніша ця діяльність стала після ескалації військової агресії російської федерації 24 лютого 2022 року. Саме волонтери роблять усе, аби допомогти українській армії, а також у прямому сенсі рятувати життя тих, хто опинився в зоні бойових дій чи на тимчасово окупованій території.

Колективом працівників та учнів Великоновосілківського професійного ліцею до Всесвітнього дня волонтера і Дня Збройних сил України був організований збір коштів для придбання запасних частин для військових автомобілів за запитом захисників нашого Волноваського району, 105 батальйону ТРО. Дякуємо за захист і наближаємо перемогу разом.

#освітянський_фронт_Донеччини_Підтримай_ЗСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора