A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 38 Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.

Дата: 30.04.2022 18:59
Кількість переглядів: 88

СЕРЕДА, 04.05.2022 р.

Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок № 38 Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

http://ni.biz.ua/1/1_5/1_52684_sanitarnie-trebovaniya-k-kulinarnoy-obrabotke-pishchevih-produktov.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора