A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 37 Санітарні гігієнічні вимого до механічної обробки харчових продуктів, м’яса, м’ясних продуктів, птиці, молока, яєць.

Дата: 10.04.2022 18:56
Кількість переглядів: 97

СЕРЕДА, 27.04.2022 р.

Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.

Урок № 37 Санітарні гігієнічні вимого до механічної обробки харчових продуктів, м’яса, м’ясних продуктів, птиці, молока, яєць.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-mehanicheskoy.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора