A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 3.3.2. Приготування виробів безопарного дріжджового тіста: булочки в асортименті.

Дата: 10.04.2022 18:42
Кількість переглядів: 75

ПОНЕДІЛОК, 25.04.2022 р.

 

Тема КНД 3.3. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.

Тема уроку 3.3.2. Приготування виробів безопарного дріжджового тіста: булочки в асортименті.

 

Електронні посилання: https://www.youtube.com/watch?v=IQOBRWulAPE

https://www.youtube.com/watch?v=BOKcCG5lQ4M&t=4s

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати булочки згідно теми.

Надіслати фото та відео звіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора