A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 5. Особиста гігієна працівників харчування. Урок № 13 Тема урока: Поняття про особисту гігієну. Правила особистої гігієни. Гігієнічні вимоги до шкіри тіла та рук, санітарного одягу, медичні огляду та їх значення.

Дата: 20.11.2021 18:36
Кількість переглядів: 288

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

 

Переглянути навчальний матеріал:

 

 

Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора