A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 3.3.1. Приготування безопарного дріжджового тіста та виробів з нього: пиріжки смажені із різними начинками.

Дата: 10.04.2022 18:30
Кількість переглядів: 85

ЧЕТВЕР, 21.04.2022 р.

Тема КНД 3.3. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.

Тема уроку 3.3.1. Приготування безопарного дріжджового тіста та виробів з нього: пиріжки смажені із різними начинками.

Електронні посилання: https://www.youtube.com/watch?v=5GIgOq2P1ho

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Приготувати пиріжки смажені згідно теми уроку.

Надіслати фото та відео звіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора