A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства. Урок № 7 Тема урока: Порядок розрахунку продажної ціни на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.

Дата: 06.11.2021 18:26
Кількість переглядів: 777

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 147).

Переглянути навчальне відео, законспектувати матеріал.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NBHCvkNR_Yo


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора