Тема уроку 13: Організація робочих місць для замісу тіста – характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту.
Дата: 24.01.2023 18:17
Кількість переглядів: 48
ПЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.
Тема уроку 13: Організація робочих місць для замісу тіста – характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал: https://pidru4niki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com