A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 13: Організація робочих місць для замісу тіста – характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту.

Дата: 24.01.2023 18:17
Кількість переглядів: 48

ПЯТНИЦЯ, 27.01.2023 р.

Тема уроку 13: Організація робочих місць для замісу тіста – характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

Інформаційний матеріал: https://pidru4niki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора