A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 6: Законодавчі основи якості харчових продуктів. Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.

Дата: 05.11.2022 18:06
Кількість переглядів: 63

 ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7годин).

Тема уроку 6: Законодавчі основи якості харчових продуктів. Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.

Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування.pdf

Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )

https://naurok.com.ua/zakonodavchi-osnovi-yakosti-harchovih-produktiv-202204.html

https://naurok.com.ua/gigienichna-ocinka-yakosti-moloka-ta-molochnih-produktiv-umovi-ta-termin-zberigannya-gigienichna-ocinka-yakosti-yaec-ta-yayce-produktiv-umovi-ta-termin-zberigannya-202205.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора