Тема уроку 6: Законодавчі основи якості харчових продуктів. Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.
Дата: 05.11.2022 18:06
Кількість переглядів: 63
ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.
Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7годин).
Тема уроку 6: Законодавчі основи якості харчових продуктів. Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.
Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М.
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
https://naurok.com.ua/zakonodavchi-osnovi-yakosti-harchovih-produktiv-202204.html
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com