Тема уроку 6: Поєднання виробничих та торговельних функцій і організація споживання їжі.
Дата: 19.11.2022 17:54
Кількість переглядів: 70
ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.
Тема уроку 6: Поєднання виробничих та торговельних функцій і організація споживання їжі.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/d792884f632f8dfda3d61a2b0e771a43.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com