A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Випускний у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 30.06.2021 17:44
Кількість переглядів: 186

30 червня відбувся випускний у Великоновослківському професійному ліцеї. Цей день став хвилюючим для 94 випускників навчального закладу, адже у ньому переплелися світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Залишилися позаду тисячі великих і малих подій, з яких було зіткане неповторне ліцейне життя.

Кропітка праця випускників над здобуттям освіти та професії не була марною. Досєв Ігор, Маліч Юлія, Карнаух Юрій, Карявець Максим, Чернишенко Артур та Приходько Павло отримали дипломи з відзнакою,

Радість свята з випускниками розділили викладачі та майстри, батьки, друзі. З привітаннями та побажаннями успішного початку робітничої кар’єри до ліцеїстів звернулися директор ліцею Микола Малтабар, голова Великоновослківської ОТГ Людмила Петрова, наставники Валентина Шиліна, Ігор Снитко, Тетяна Літвиненко, мама випускника Ірина Винова.

Всі присутні бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму. Багато ще теплих слів в цей день почули на свою адресу випускники.

І, звісно, ліцеїсти не забули віддати належну шану своїм викладачам, котрі їх навчали та виховували, а сьогодні відправляли у самостійне плавання.

Бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Щасти вам у всьому! В добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора