A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

МЕТОДИЧНА КОНСУЛЬТАЦІЯ. ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО СЕРВІСУ WORDWALL

Дата: 26.09.2023 17:37
Кількість переглядів: 104

ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНОГО СЕРВІСУ WORDWALL ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

За допомогою даного сервісу педагог може створити власне інформаційно-освітнє середовище, яке допоможе взаємодіяти з учнями та досягати кращих результатів. Середовище Wordwall призначене для створення інтерактивних вправ та їх друку. Його можна використовувати для створення інтерактивних вправ і користуватись онлайн, а можна зберігати у вигляді PDF файлу, що дає змогу зручно роздруковувати вправи. Можна створювати вправи за шаблоном, що економить час. Мова інтерфейсу - українська

Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої: на комп’ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці.

Для створення власної вправи потрібно натиснути «Створити вправу», обрати бажаний шаблон та ввести свій вміст, можна редагувати параметри відтворення та тему (тобто кольорову гамму).

Wordwall містить ряд шаблонів для створення різних типів завдань: «Відповідники», «Вікторина», «Випадкове колесо», «Сортування за групами», «Анаграма», «Літак», «Кросворд», «Магніти зі словами», «Групи і команди» тощо. Всього понад 40 різноманітних шаблонів з яких близько третьої частини у вільному доступі.

Щоб задати учням вправу, потрібно натиснути «Поділитись», «Задати завдання», обрати потрібні параметри (вводити ім’я чи анонімно, термін виконання, чи показувати відповіді, список переможців), після натискання кнопки «Розпочати», буде висвітлено покликання, яке можна надіслати учням. Також є можливість одразу поділитись вправою у Facebook, Twitter, Google Classroom, відправити електронною поштою тощо.

Перевірити виконання завдань можна на вкладці «Мої результати», де детально описано результати проходження учнями кожної вправи. Використовуючи власний ґаджет, учні можуть виконати завдання онлайн на уроці. Такі вправи можуть бути домашнім завданням.

Перевагою використання Wordwall є те, що за невеликий проміжок часу можна

отримати максимум різноманітних вправ. Wordwall є сучасним інструментом для активізації пізнавальної діяльності учнів. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора