Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Урок № 3 Тема урока: Умови та терміни зберігання, реалізації готової продукції.
Дата: 24.10.2021 17:29
Кількість переглядів: 400
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.
Переглянути і опрацювати відео : https://kartaza.biz.ua/termini-zberigannja-produktiv-harchuvannja-po/
Вивчити матеріал та законспектувати головні терміни, відповісти на тестові, контрольні питання.
Посилання:
Тема: «Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання».
Тема: “Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників”