A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. Урок № 3 Тема урока: Умови та терміни зберігання, реалізації готової продукції.

Дата: 24.10.2021 17:29
Кількість переглядів: 400

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

Переглянути і опрацювати відео : https://kartaza.biz.ua/termini-zberigannja-produktiv-harchuvannja-po/

Вивчити матеріал та законспектувати головні терміни, відповісти на тестові, контрольні питання.

Посилання: 

Тема: «Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни її зберігання».

Тема: “Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників”

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора