A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Конференція «Сучасна професійно-технічна освіта»

Дата: 24.11.2021 12:23
Кількість переглядів: 81

В рамках тижня професійної освіти Великоновосілківський професійний ліцей взяв участь у конференції «Сучасна професійно-технічна освіта», яка була організована спільно з Великоновосілківським центром зайнятості та Великоновосілківським ЗЗСО №2.

Під час заходу розглядалися питання престижу професійної освіти, обізнаності підлітків щодо кадрових потреб роботодавців та рівня заробітної плати робітників.

Методист ліцею Ольга Миколаївна Антюхова ознайомила майбутніх абітурієнтів з діяльністю ліцею, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців та з умовами вступу до навчального закладу.

«У нас з вами спільна мета. Кожен випускник школи мріє про престижну високооплачувану роботу, яка надасть йому можливість стати фінансово незалежним. Батьки бажають, щоб їх діти були здоровими та успішними і обрали ту професію, яка у майбутньому дозволить бути конкурентним на ринку праці. Отримати необхідні теоретичні знання, практичну підготовку і стати висококваліфікованим фахівцем майбутні випускники можуть у рідному селищі, у Великоновослківському професійному ліцеї", - наголосила під час свого виступу Ольга Миколаївна

Великоновосілківський районний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора